Hjemmelavede æbleskiver

Okay, så er det snart jul :-)

Og når det er jul, så skal vi have æbleskiver og gløgg. Gløggen er vi ikke kommet til endnu, men en god gang hjemmelavede æbleskiver er kommet på bordet idag.

Det er med æbleskiver som det er med så meget andet mad, … glem den færdiglavede udgave og gør-det-selv. Specielt med æbleskiver får man meget ud af at gøre det selv. Holdt op imod de industrifremstillede palmin-æbleskiver, der blot varmes i ovnen, så smager disse hjemmelavede æbleskiver altså meget bedre. Tro mig!

Det er vigtigt, at man får pisket hviderne stive, samt at man vender dem forsigtigt i dejen. Det er det, der gør dem luftige og gode.

Ellers er det bare at komme igang. Dejen er nem, man skal blot afsætte lidt god tid til bagningen. Specielt hvis man laver fuld potion.

Posted on November 1, 2008 at 5:50 pm by polesen · Permalink
In: Mad · Tagged with: ,

Leave a Reply