Gratinerede Cannelloni: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: Skabelon: right|thumb|400px|Cannelloni == Ingredienser == * 1 pk. ''friske'' lasagneplader (200 gr.) * 2 dl. drænet yoghurt eller fromage...) |
(Ingen forskel)
|
Versionen fra 23. aug. 2008, 14:41
Skabelon:
Ingredienser
- 1 pk. friske lasagneplader (200 gr.)
- 2 dl. drænet yoghurt eller fromage frais
- 100 gr. reven ost (gratineringsost af en slags, eksempelvis mozarella)
samt:
Kødsovs
- 400 gr. hakket oksekød
- 1 løg
- 1 spsk. tomatpuré
- 1/2 dl. fløde
- 1/2 dl. bouillon
- salt og peber
- 1 tsk. oregano
Bechamelsovs
- 2 spsk. smør
- 4 spsk. mel
- 5 dl. mælk
- salt
Tilberedning
Kødsovs
- Pil løget og hak det fint
- Svits løg i margarine og tilsæt kødet
- Krydr sovsen med salt, peber, oregano og tomatpuré
- Hæld derefter bouillon og fløde i og lad det koge lidt
Bechamelsovs
- Smelt smørret i en gryde
- Rør melet i
- Tilsæt mælk lidt efter lidt, uden at det klumper
- Smag til med salt
- Sovsen skal lige op og koge
Saml det hele til ovnen
- Ovnen tændes på 200 grader
- Fordel kødsovs og fromage frais/drænet yoghurt på pladerne
- Rul pladerne sammen
- Læg de fyldte ruller i et ovnfast fad
- Hæld bechamelsovs over
- Drys med reven ost
- Gratineres i ovnen 25 minutter eller til de er gyldne