Kylling tandoori: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_5996.jpg|right|thumb|400px|Kylling tandoori]] | |||
{{AdSenseInsidePostRight}} | |||
== Ingredienser == | == Ingredienser == |
Nuværende version fra 14. nov. 2009, 19:20
Ingredienser
- 2 store kyllingefileter (ca 500 g)
- 2 1/2 dl yoghurt naturel
- 1/2 dl tandoori pasta (krydderiblanding til marinering)
- Tilbehør: Ris, mango chutney, papadums eller nan-brød
Dressing
- Yoghurt
- Spidskommen
- Hvidløg
- Salt og peber
Tilberedning
- Bland yoghurt med tandoori-pasta, og læg kyllingefileterne i blandingen, gerne et par timer
- Sæt fadet med kyllingefileterne i ovnen ved 200 grader, ca 45 min
- Rør dressingen sammen
- Server med salat, ris, mango chutney, papadums eller nan-brød