Frikadeller: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Frikadeller Okay, de fleste kan nok lave frikadeller, men for fuldstændighedens skyld, så skal de da med på samlingen a...) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 5: | Linje 5: | ||
== Ingredienser == | == Ingredienser == | ||
* | * 1 pk. hakket kalv og flæsk | ||
* 1 æg | |||
* 1 løg | |||
* Havregryn | |||
* Mel | |||
* Mælk | |||
* Salt og peber | |||
* Evt. karry | |||
== Tilberedning == | == Tilberedning == | ||
# | # Hak løget fint eller riv på rivejern | ||
# Bland ingredienserne | |||
# Steg på pande i margarine | |||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
[[Category:Nemt]] | [[Category:Nemt]] |
Versionen fra 23. aug. 2008, 09:12
Okay, de fleste kan nok lave frikadeller, men for fuldstændighedens skyld, så skal de da med på samlingen af opskrifter.
Ingredienser
- 1 pk. hakket kalv og flæsk
- 1 æg
- 1 løg
- Havregryn
- Mel
- Mælk
- Salt og peber
- Evt. karry
Tilberedning
- Hak løget fint eller riv på rivejern
- Bland ingredienserne
- Steg på pande i margarine