Gadekøkkenplatte fra Bombay: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 19: | Linje 19: | ||
# Start med at sætte risene over og koge | # Start med at sætte risene over og koge | ||
# Skør bacon i mindre stykker og svits i en gryde, ''tag det op'' | # Skør bacon i mindre stykker og svits i en gryde, ''tag det op'' | ||
# Skær skinkekødet i strimler | # Skær skinkekødet i strimler | ||
# Skær gulerødder i skiver, løg i kvarte og bladselleri i mindre stykker | # Skær gulerødder i skiver, løg i kvarte og bladselleri i mindre stykker | ||
# Hæld herefter lidt olie i gryden, og brænd karryen af heri | # Hæld herefter lidt olie i gryden, og brænd karryen af heri |
Versionen fra 15. dec. 2008, 16:34
Den her vender vi tilbage til med jævne mellemrum. Den er rimelig nem at lave, og smager naturligvis godt.
Ingredienser
- Ris som tilbehør
- 100 gr. bacon i skiver
- 1-2 tsk. karry
- 300-400 gr. Skinkekød (f.eks. schnitzler)
- 2 stængler bladselleri
- 2 løg
- 2-3 gulerødder
- 3 dl. grøntsagsbouillon (men brug en hel terning)
- 2 fed hvidløg
Tilberedning
- Start med at sætte risene over og koge
- Skør bacon i mindre stykker og svits i en gryde, tag det op
- Skær skinkekødet i strimler
- Skær gulerødder i skiver, løg i kvarte og bladselleri i mindre stykker
- Hæld herefter lidt olie i gryden, og brænd karryen af heri
- Svits skinkestrimlerne med i karryen
- Tilsæt herefter gulerødder, bladselleri og løg og svits med
- Tilsæt bouillon sammen med et fed presset hvidløg
- Retten skal nu simre i 5 minutter
- Du kan vælge at jævne den lidt, men det er ikke nødvendigt