Pizza med svampe: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (→Dej) |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image:IMG_5169_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Pizza med svampe]] | [[Image:IMG_5169_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Pizza med svampe]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | |||
''Husk'': Savner man kød kan man lave den med bacon på. | ''Husk'': Savner man kød kan man lave den med bacon på. |
Nuværende version fra 18. maj 2014, 14:13
Husk: Savner man kød kan man lave den med bacon på.
Ingredienser
Dej
(til 2 runde pizzaer rullet tyndt ud)
- 25 gr. gær
- 2 1/2 dl. vand
- 1 tsk. salt
- 2 spsk. olivenolie
- 400 gr. hvedemel
Fyld
- lidt olivenolie
- 3 fed hvidløg
- 250 gr. champignon (eller andre svampe, såsom kantareller)
- hakket persille
- tomatsauce (færdigkøbt er fint)
- 125 gr. reven mozzarellaost
- Salt og peber
- evt. bacon
Tilberedning
Dej
- Opløs gøren i lunkent vand
- Tilsæt salt, olie og mel
- Dejen æltes godt, og sættes til hævning ca. 1/2 time
- Rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir
Fyld
- Skal der bacon på, så steg det først, så pizzaen ikke svømmer i fedt
- Rens champignon og skær i skiver
- Rist knuste hvidløg i olie på en varm pande (må endelig ikke brænde på)
- Sauter svampene med i 1 minuts tid
- Kom nu persillen ved
Samle og bage
- Fordel tomatsovs over hele bunden
- Læg svampeblandingen ovenpå
- Dernæst den forstegte bacon
- Bages nu først ved 210 grader varmluft i 15 minutter
- Dernæst lægges ost på
- Bag yderligere 10 minutter