Bruschetta: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 27: | Linje 27: | ||
[[Category:Italiensk]] | [[Category:Italiensk]] | ||
[[Category:Nemt]] | [[Category:Nemt]] | ||
[[Category:Forret]] |
Nuværende version fra 1. jan. 2009, 16:12
Ingredienser
- Skiver af hvidt brød, ikke alt for tynde
- Hvidløg
- Olivenolie
- Tomater
- Frisk basilikum
Tilberedning
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft
- Bland olie med presset hvidløg (må gerne stå og trække en tid)
- Hak tomaterne i rimeligt små tern
- Hak basilikum forholdsvist fint
- Pensl brødskiver med hvidløgsolien (ikke for meget af hvidløgsstykkerne, de kan blive sorte i ovnen)
- Stil skiverne i ovnen på en rist med bagepapir indtil de er sprøde ovenpå
- Tag brødene ud og pensl dem igen, gerne med hvidløgsstykkerne også nu
- Løg de hakkede tomater over
- Drys med hakket, frisk basilikum
Man kan evt. også drysse revet parmesan over.