Bruschetta: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
 
Linje 27: Linje 27:
[[Category:Italiensk]]
[[Category:Italiensk]]
[[Category:Nemt]]
[[Category:Nemt]]
[[Category:Forret]]

Nuværende version fra 1. jan. 2009, 16:12

Bruschetta

Ingredienser

  • Skiver af hvidt brød, ikke alt for tynde
  • Hvidløg
  • Olivenolie
  • Tomater
  • Frisk basilikum

Tilberedning

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  2. Bland olie med presset hvidløg (må gerne stå og trække en tid)
  3. Hak tomaterne i rimeligt små tern
  4. Hak basilikum forholdsvist fint
  5. Pensl brødskiver med hvidløgsolien (ikke for meget af hvidløgsstykkerne, de kan blive sorte i ovnen)
  6. Stil skiverne i ovnen på en rist med bagepapir indtil de er sprøde ovenpå
  7. Tag brødene ud og pensl dem igen, gerne med hvidløgsstykkerne også nu
  8. Løg de hakkede tomater over
  9. Drys med hakket, frisk basilikum

Man kan evt. også drysse revet parmesan over.