Nachos: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
 
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_0210.jpg|right|thumb|400px|Nachos]]
[[Image:nachos.jpg|right|thumb|400px|Nachos som hovedret]]
{{AdSenseInsidePostRight}}
{{AdSenseInsidePostRight}}
[[Image:IMG_0210.jpg|right|thumb|200px|Nachos som tilbehør]]


Smager godt :-)
Smager godt :-)

Nuværende version fra 26. jul. 2010, 20:54

Nachos som hovedret

Nachos som tilbehør

Smager godt :-)

Voldsomt fyldt med kalorier :-(

Kan også laves i lettere udgave evt. uden kød som forret eller som tilbehør.

Ingredienser

Nachos

  • 1 ps. nachos
  • 400 gr. hakket oksekød
  • Krydderimix
  • 1 glas salsa
  • 1 stor pose revet cheddar
  • 1 alm. pose revet ost

Tilbehør

  • Fromaiche frais
  • Salat
  • Hele kogte majs
  • Tomat
  • Feta
  • Peberfrugter
  • Ostedip

Tilberedning

  1. Steg oksekød med krydderimix og vand
  2. Læg nachos i et ildfast fad
  3. Derover hakket oksekød og salsa
  4. Drys med rigeligt med revet ost
  5. I ovnen til gyldent ovenpå

Server med alskens lækkert tilbehør.