Nachos: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
||
Linje 1: | Linje 1: | ||
[[Image: | [[Image:nachos.jpg|right|thumb|400px|Nachos som hovedret]] | ||
{{AdSenseInsidePostRight}} | {{AdSenseInsidePostRight}} | ||
[[Image:IMG_0210.jpg|right|thumb|200px|Nachos som tilbehør]] | |||
Smager godt :-) | Smager godt :-) |
Nuværende version fra 26. jul. 2010, 20:54
Smager godt :-)
Voldsomt fyldt med kalorier :-(
Kan også laves i lettere udgave evt. uden kød som forret eller som tilbehør.
Ingredienser
Nachos
- 1 ps. nachos
- 400 gr. hakket oksekød
- Krydderimix
- 1 glas salsa
- 1 stor pose revet cheddar
- 1 alm. pose revet ost
Tilbehør
- Fromaiche frais
- Salat
- Hele kogte majs
- Tomat
- Feta
- Peberfrugter
- Ostedip
Tilberedning
- Steg oksekød med krydderimix og vand
- Læg nachos i et ildfast fad
- Derover hakket oksekød og salsa
- Drys med rigeligt med revet ost
- I ovnen til gyldent ovenpå
Server med alskens lækkert tilbehør.