Kartoffelsalat med feta og oliven

Fra Opskrifter
Version fra 10. okt. 2009, 18:23 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (→‎Tilberedning)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Kartoffelsalat med feta og oliven

Ingredienser

Kartoflerne

  • 1 kg. store kartofler
  • 1/2 dl. olivenolie
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 tsk. tørret oregano
  • salt og peber

Peberfrugterne

  • 3 peberfrugter
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • salt og peber

Resten

  • 50 gr. græske kalamataoliven
  • 75 gr. fetaost
  • Bredbladet persille

Tilberedning

Både kartofler og peberfrugter skal bages sammen i ovnen. Start med at tænde ovnen på 250 grader.

Kartoflerne

  1. Rens kartoflerne og skær i tynde både
  2. Bland bådene med olie, citronsaft, oregano og salt og peber
  3. Stilles i ovnen i ildfast fast eller på bradepande med bagepapir i ca. 40 minutter

Peberfrugterne

  1. Rens peberfrugterne og skær i tykke skiver
  2. Bland skiverne med olie, presset hvidløg og salt og peber
  3. Bages i ildfast fad sammen med kartoflerne, men kun ca. 30 minutter

Samle

  1. Afkøl kartofler og peberfrugter
  2. Vendes sammen i en skål
  3. Feta smulres over
  4. Pynt med oliven og hakket persille