Gratinerede Cannelloni

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Cannelloni

Ingredienser

  • 1 pk. friske lasagneplader (200 gr.)
  • 2 dl. drænet yoghurt eller fromage frais
  • 100 gr. reven ost (gratineringsost af en slags, eksempelvis mozarella)

samt:

Kødsovs

  • 400 gr. hakket oksekød
  • 1 løg
  • 1 spsk. tomatpuré
  • 1/2 dl. fløde
  • 1/2 dl. bouillon
  • salt og peber
  • 1 tsk. oregano

Bechamelsovs

  • 2 spsk. smør
  • 4 spsk. mel
  • 5 dl. mælk
  • salt

Tilberedning

Kødsovs

  1. Pil løget og hak det fint
  2. Svits løg i margarine og tilsæt kødet
  3. Krydr sovsen med salt, peber, oregano og tomatpuré
  4. Hæld derefter bouillon og fløde i og lad det koge lidt

Bechamelsovs

  1. Smelt smørret i en gryde
  2. Rør melet i
  3. Tilsæt mælk lidt efter lidt, uden at det klumper
  4. Smag til med salt
  5. Sovsen skal lige op og koge

Saml det hele til ovnen

  1. Ovnen tændes på 200 grader
  2. Fordel kødsovs og fromage frais/drænet yoghurt på pladerne
  3. Rul pladerne sammen
  4. Læg de fyldte ruller i et ovnfast fad
  5. Hæld bechamelsovs over
  6. Drys med reven ost
  7. Gratineres i ovnen 25 minutter eller til de er gyldne