Mexicansk Chorizogryde

Fra Opskrifter
Version fra 21. apr. 2008, 18:20 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Mexicansk Chorizogryde Nemt og hurtigt at lave. Smager skønt. Chorizopølsen giver en stærkt krydret ret, uden at rette...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Mexicansk Chorizogryde

Nemt og hurtigt at lave. Smager skønt.

Chorizopølsen giver en stærkt krydret ret, uden at retten som sådan er stærk. Er du til det stærke, så brug den stærke tacosovs. Hvis ikke, så brug den milde.

Ingredienser

  • Ris som tilbehør
  • 400 gr. hakket oksekød
  • 1 løg
  • 1 squash
  • 100 gr. chorizopølse
  • 2 dl. tacosovs fra glas (mild er fint, stærk til dem, der ønsker)
  • 1 dl. bouillon
  • 1 tsk. oregano
  • Salt og peber
  • Persille
  • Olie til stegning

Tilberedning

  1. Kog risene
  2. Hak løget i tern
  3. Skær squash i tern
  4. Skær chorizopølsen i små tern
  5. Svits løg, squash og pølse i olien i en gryde
  6. Svits oksekødet med til det har skiftet farve
  7. Tilsæt tacosovs, bouillon og oregano
  8. Kog 4-5 minutter uden låg
  9. Smag til med salt og peber