Heidis gryde
Fra Opskrifter
Version fra 6. dec. 2008, 19:40 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Heidis gryde {{AdSenseInsidePostRight}} Heidis gryde er en velsmagende gryderet med skinkekød og pølsestykker i en tomat...)
Heidis gryde er en velsmagende gryderet med skinkekød og pølsestykker i en tomat-/flødesovs.
Ingredienser
- Tilbehør: Ris
- 300 gr. (ca) skinkekød
- 1 pk. coctailpølser
- 2 løg
- 1-2 gulerødder
- 250 gr. champignon
- 1 ds. flåede tomater
- 1/4 liter fløde, 18%
- Paprika
- Barbecue
- Salt og peber
Tilberedning
- Sæt ris over
- Snit løgene fint
- Skær champignon i skiver
- Skær gulerødder i små tern
- Skær skinkekødet i tern og halvér coctailpølserne
- Svits løg og gulerødder i lidt olie
- Tilsæt skinkekødet og krydr godt med salt og peber
- Når kødet er svitset, tilsættes champignon
- Hæld fløde og flåede tomater ved
- Krydr med paprika og barbecue
- Lad det koge op
- Tilsæt pølsestykkerne kort før servering