Heidis gryde

Fra Opskrifter
Version fra 6. dec. 2008, 19:40 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Heidis gryde {{AdSenseInsidePostRight}} Heidis gryde er en velsmagende gryderet med skinkekød og pølsestykker i en tomat...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Heidis gryde

Heidis gryde er en velsmagende gryderet med skinkekød og pølsestykker i en tomat-/flødesovs.

Ingredienser

  • Tilbehør: Ris
  • 300 gr. (ca) skinkekød
  • 1 pk. coctailpølser
  • 2 løg
  • 1-2 gulerødder
  • 250 gr. champignon
  • 1 ds. flåede tomater
  • 1/4 liter fløde, 18%
  • Paprika
  • Barbecue
  • Salt og peber

Tilberedning

  1. Sæt ris over
  2. Snit løgene fint
  3. Skær champignon i skiver
  4. Skær gulerødder i små tern
  5. Skær skinkekødet i tern og halvér coctailpølserne
  6. Svits løg og gulerødder i lidt olie
  7. Tilsæt skinkekødet og krydr godt med salt og peber
  8. Når kødet er svitset, tilsættes champignon
  9. Hæld fløde og flåede tomater ved
  10. Krydr med paprika og barbecue
  11. Lad det koge op
  12. Tilsæt pølsestykkerne kort før servering