Æblechips med kanel: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Æblechips med kanel {{AdSenseInsidePostRight}} Smager både syrligt og sødt på samme tid. Et hit hos børnene. Rimeligt nemt, så s...) |
(Ingen forskel)
|
Nuværende version fra 11. okt. 2009, 09:27
Smager både syrligt og sødt på samme tid. Et hit hos børnene.
Rimeligt nemt, så selv børn kan deltage. Det tager dog temmelig lang tid, fordi de skal tørre i ovnen over lang tid.
Ingredienser
- Friske æbler
- Kanel
Tilberedning
- Vask æblerne
- Halvér æblerne og tag kernehuset ud
- Snit æblerne i tynde skiver
- Æbleskiverne lægges på bagepapir i bradepander i nogenlunde et enkelt lag
- Tørres i ovnen ved 75-100 grader varmluft i 3,5-4 timer til de er nogenlunde tørre
- Tages ud og afkøler
- Drys med kanel