Æblechips med kanel

Fra Opskrifter
Version fra 11. okt. 2009, 09:27 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Æblechips med kanel {{AdSenseInsidePostRight}} Smager både syrligt og sødt på samme tid. Et hit hos børnene. Rimeligt nemt, så s...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Æblechips med kanel

Smager både syrligt og sødt på samme tid. Et hit hos børnene.

Rimeligt nemt, så selv børn kan deltage. Det tager dog temmelig lang tid, fordi de skal tørre i ovnen over lang tid.

Ingredienser

  • Friske æbler
  • Kanel

Tilberedning

  1. Vask æblerne
  2. Halvér æblerne og tag kernehuset ud
  3. Snit æblerne i tynde skiver
  4. Æbleskiverne lægges på bagepapir i bradepander i nogenlunde et enkelt lag
  5. Tørres i ovnen ved 75-100 grader varmluft i 3,5-4 timer til de er nogenlunde tørre
  6. Tages ud og afkøler
  7. Drys med kanel