Æggetærte med rødløg, broccoli og bacon: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
 
Linje 7: Linje 7:
* 2 rødløg
* 2 rødløg
* 250 gr. broccoli
* 250 gr. broccoli
* lidt timian
* 150-200 gr. bacon i tern
* 150-200 gr. bacon i tern
* 5 æg
* 5 æg
Linje 13: Linje 12:
* 50 gr. revet emmenthaler (+ lidt ekstra til topping)
* 50 gr. revet emmenthaler (+ lidt ekstra til topping)
* 200 gr. hytteost
* 200 gr. hytteost
* lidt timian
* peber
* peber


Linje 26: Linje 26:
# Drys bacon over
# Drys bacon over
# Hæld ægge/oste-blandingen over
# Hæld ægge/oste-blandingen over
# Drys lidt reven emmenthaler på toppen også
# Bages midt i ovnen ved 180 grader varmluft i 35-40 minutter
# Bages midt i ovnen ved 180 grader varmluft i 35-40 minutter



Nuværende version fra 9. sep. 2008, 20:19

Æggetærte med rødløg, broccoli og bacon

Ingredienser

(ca. 4 personer)

  • 2 rødløg
  • 250 gr. broccoli
  • 150-200 gr. bacon i tern
  • 5 æg
  • 1 dl. mælk
  • 50 gr. revet emmenthaler (+ lidt ekstra til topping)
  • 200 gr. hytteost
  • lidt timian
  • peber

Tilberedning

  1. Løgene pilles og skæres i både
  2. Broccoli deles i mindre buketter, stokken skæres i tern
  3. Damp løg og broccoli i en smule vand ca. 5 minutter, afdryppes i et dørslag
  4. Svits bacon sprødt på en pande, lad det ligge og suge på køkkenrulle
  5. Æg, mælk, ost, hytteost og krydderier piskes sammen
  6. Smør en tærtefadet
  7. Fordel løg og broccoli i tærtefadet
  8. Drys bacon over
  9. Hæld ægge/oste-blandingen over
  10. Drys lidt reven emmenthaler på toppen også
  11. Bages midt i ovnen ved 180 grader varmluft i 35-40 minutter

Server med frisk salat.