Bøfsalat

Fra Opskrifter
Version fra 17. aug. 2010, 19:35 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Bøfsalat

Ingredienser

Tilbehør: Kogte ris

Marinade

  • 1/2 spsk. revet ingefær
  • Evt. 1 friskrevet chili eller sambal olek (kan udelades)
  • 1 tsk. sukker
  • 1/2 dl. soya
  • Saften af 1 lime
  • 1/2 fed hvidløg, presset
  • 1-2 spsk. olie
  • 1-2 spsk. vand

Salaten

  • ca. 200-250 gr. skært oksekød (eksempelvis minutsteaks)
  • Salat: 3-4 hoveder hjertesalat
  • 100 gr. cherrytomater i halve
  • 1 rød peberfrugt i strimler eller tern
  • 3 forårsløg
  • 1/2 bk. bønnespirer
  • 75 gr. ristede cashewnødder
  • evt. frisk koriander

Tilberedning

  1. Sæt risen over og koge
  2. Steg bøfferne med lidt olie (lad kødet trække lidt inden det skæres ud)
  3. Skær bøfferne i skiver
  4. Rør marinaden sammen og vend bøfskiverne i
  5. Snit grøntsager og bland sammen
  6. Bland det marinede, stegte kød i

Server med ris.