Casablancagryde: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Casablancagryde == Ingredienser == * 500 gr. pastapenne * 400 gr. kyllingefilet * 2 rødløg * 3-4 soltørrede tomater * ...)
 
 
(En mellemliggende version af den samme bruger vises ikke)
Linje 7: Linje 7:
* 2 rødløg
* 2 rødløg
* 3-4 soltørrede tomater
* 3-4 soltørrede tomater
* Karry
* 2 dl. grøntsagsbouillon (eller hvidvin)
* 2 porrer
* 2 porrer
* 2 dl. grøntsagsbouillon (eller hvidvin)
* 2 dl. fromaiche blanc (kvark)
* 2 dl. fromaiche blanc
* 4-5 skiver bacon
* 4-5 skiver bacon
* 4 tomater
* 4 tomater
* Karry
* Salt og peber
* Salt og peber
* Basilikum
* Frisk basilikum
* Persille
* Persille


== Tilberedning ==
== Tilberedning ==


#
# Sæt vand over til pastaen
# Skær kyllingefilet i tynde skiver/stykker
# Svits kyllingen i lidt olie
# Pil rødløg og skær i mindre både
# Skær de soltørrede tomater i små stykker
# Rens porrerne og skær dem i ringe
# Svits rødløg let i lidt vand eller olie
# Tilsæt karry og soltørrede tomater sammen med lidt af bouillonen
# Nu tilsættes porrer, den stegte kylling samt resten af bouillonen
# Så skal retten simre under låg i 5-10 minutter
# Tilsæt nu fromaiche blanc og varm retten igennem (smag til med salt og peber)
# Steg imens bacon sprødt samt del tomaterne i mindre både
# Til allersidst vendes den kogte pasta, tomaterne, frisk basilikum, persille og bacon i retten
 
Server evt. med lidt brød til.


[[Category:Hovedret]]
[[Category:Hovedret]]
[[Category:Gryderet]]
[[Category:Gryderet]]
[[Category:Sundt]]
[[Category:Sundt]]

Nuværende version fra 20. sep. 2008, 18:07

Casablancagryde

Ingredienser

  • 500 gr. pastapenne
  • 400 gr. kyllingefilet
  • 2 rødløg
  • 3-4 soltørrede tomater
  • Karry
  • 2 dl. grøntsagsbouillon (eller hvidvin)
  • 2 porrer
  • 2 dl. fromaiche blanc (kvark)
  • 4-5 skiver bacon
  • 4 tomater
  • Salt og peber
  • Frisk basilikum
  • Persille

Tilberedning

  1. Sæt vand over til pastaen
  2. Skær kyllingefilet i tynde skiver/stykker
  3. Svits kyllingen i lidt olie
  4. Pil rødløg og skær i mindre både
  5. Skær de soltørrede tomater i små stykker
  6. Rens porrerne og skær dem i ringe
  7. Svits rødløg let i lidt vand eller olie
  8. Tilsæt karry og soltørrede tomater sammen med lidt af bouillonen
  9. Nu tilsættes porrer, den stegte kylling samt resten af bouillonen
  10. Så skal retten simre under låg i 5-10 minutter
  11. Tilsæt nu fromaiche blanc og varm retten igennem (smag til med salt og peber)
  12. Steg imens bacon sprødt samt del tomaterne i mindre både
  13. Til allersidst vendes den kogte pasta, tomaterne, frisk basilikum, persille og bacon i retten

Server evt. med lidt brød til.