Casablancagryde

Fra Opskrifter
Version fra 20. sep. 2008, 11:27 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Casablancagryde == Ingredienser == * 500 gr. pastapenne * 400 gr. kyllingefilet * 2 rødløg * 3-4 soltørrede tomater * ...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Casablancagryde

Ingredienser

  • 500 gr. pastapenne
  • 400 gr. kyllingefilet
  • 2 rødløg
  • 3-4 soltørrede tomater
  • 2 porrer
  • 2 dl. grøntsagsbouillon (eller hvidvin)
  • 2 dl. fromaiche blanc
  • 4-5 skiver bacon
  • 4 tomater
  • Karry
  • Salt og peber
  • Basilikum
  • Persille

Tilberedning