Chilipasta med bacon og tomater: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
 
Linje 20: Linje 20:


# Sæt vand over til pasta
# Sæt vand over til pasta
# Svits bacon med løg og hakket hvidløg
# Svits bacon
# Tilsæt hakket løg og hvidløg og svits det lidt med
# Tilsæt hakket løg og hvidløg og svits det lidt med
# Tilsæt herefter den koncentrerede tomatpuré
# Tilsæt herefter den koncentrerede tomatpuré

Nuværende version fra 17. okt. 2014, 17:50

Chilipasta med bacon og tomater

En rigtig god - og simpel - pastaret.

Ingredienser

  • 250-350 gr. båndpasta (gerne med ramsløg eller spinat)
  • 200 gr. bacon
  • 2 rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 5-6 tomater
  • 75 gr. revet parmesan
  • Oregano
  • 2 spsk. koncentreret tomatpuré
  • Salt & peber
  • Sambal olek

Tilberedning

  1. Sæt vand over til pasta
  2. Svits bacon
  3. Tilsæt hakket løg og hvidløg og svits det lidt med
  4. Tilsæt herefter den koncentrerede tomatpuré
  5. Hak tomaterne og vend dem i til sidst, sammen med krydderierne (varmes igennem, tilsæt evt. lidt vand)
  6. Afslut med at vende det hele sammen med den kogte pasta og halvdelen af den revne parmesan