Chokoladelagkage: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
 
Linje 22: Linje 22:
[[Category:Kage]]
[[Category:Kage]]
[[Category:Nemt]]
[[Category:Nemt]]
[[Category:3 Stjerner]]

Nuværende version fra 20. sep. 2008, 11:21

Chokoladelagkage

God og nem at lave i forvejen. Kan bruges både som dessert eller kage.

Ingredienser

  • 3 chokokagebunde
  • 200 gr. kogechokolade
  • 1/2 liter piskefløde
  • Ren kakao som drys

Tilberedning

  1. Chokoladen smeltes i et vandbad
  2. Imen chokoladen smelter piskes fløden stiv
  3. Den smeltede chokolade vendes varm i flødeskummet
  4. Fordel på de 3 bunde, samt et lag øverst
  5. På toppen drysses med ren kakao gennem en sigte
  6. Stilles evt. på køl nogle timer eller natten over