Chokoladelagkage

Fra Opskrifter
Version fra 20. sep. 2008, 11:21 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Chokoladelagkage

God og nem at lave i forvejen. Kan bruges både som dessert eller kage.

Ingredienser

  • 3 chokokagebunde
  • 200 gr. kogechokolade
  • 1/2 liter piskefløde
  • Ren kakao som drys

Tilberedning

  1. Chokoladen smeltes i et vandbad
  2. Imen chokoladen smelter piskes fløden stiv
  3. Den smeltede chokolade vendes varm i flødeskummet
  4. Fordel på de 3 bunde, samt et lag øverst
  5. På toppen drysses med ren kakao gennem en sigte
  6. Stilles evt. på køl nogle timer eller natten over