Chokolademousse

Fra Opskrifter
Version fra 17. dec. 2008, 19:38 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Chokolademousse {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == * 100 gr. kogechokolade * 2 pasteuriserede æggeblommer * V...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Chokolademousse

Ingredienser

  • 100 gr. kogechokolade
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • Vaniliekorn eller -pulver
  • 2 dl. piskefløde
  • 2 pasteuriserede æggehvider
  • 2 spsk. flormelis
  • Pynt: Hakket chokolade og hakket hasselnød

Tilberedning

  1. Smelt chokolade over et vandbad og lad det køle lidt af
  2. Rør æggeblommer og vanilie i
  3. Pisk fløden til skum og vend den i chokolademassen
  4. Pisk til sidst æggehviderne med flormelis og vend det i chokolademassen
  5. Fyld moussen i 4 glas
  6. Lad det hvile 1-2 timer eller mere
  7. Pynt med hakket chokolade og nødder