Chokolademuffins

Fra Opskrifter
Version fra 7. jun. 2009, 20:11 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Chokolademuffins {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == (ca. 16-18 stk.) * (husk muffinsforme) * 250 gr. mel * 1 tsk. natron e...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Chokolademuffins

Ingredienser

(ca. 16-18 stk.)

  • (husk muffinsforme)
  • 250 gr. mel
  • 1 tsk. natron eller 2 tsk. bagepulver
  • 225 gr. sukker
  • 50 gr. kakao
  • 1 tsk. vanillesukker
  • 1 1/4 dl. mælk
  • 1 dl. oliemargarine
  • 2 1/2 dl. yoghurt
  • 1 æg
  • 100 gr. hakket chokolade

Tilberedning

  1. Tænd straks ovn på 180 grader varmluft
  2. Bland de tørre ingredienser i en skål med ca. 2/3 af den hakkede chokolade
  3. Pisk de våde ingredienser sammen i en anden skål
  4. Vend tørre og våde ingredienser forsigtigt sammen
  5. Kom papirsforme i muffinsformene
  6. Fordel dejen ligeligt i formene (ca. 2/3 fyldte forme)
  7. Drys lidt chokolade på hver
  8. Bagetid 13-15 minutter ved 180 grader varmluft