Gadekøkkenplatte fra Bombay: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Gadekøkkenplatte fra Bombay Den her vender vi tilbage til med jævne mellemrum. Den er rimelig nem at lave, og smager nat...) |
(Ingen forskel)
|
Versionen fra 7. sep. 2008, 18:59
Den her vender vi tilbage til med jævne mellemrum. Den er rimelig nem at lave, og smager naturligvis godt.
Ingredienser
- Ris som tilbehør
- 100 gr. bacon i skiver
- Karry
- Skinkekød (f.eks. schnitzler)
- 2 stængler bladselleri
- 2 løg
- 2 gulerødder
- Grøntsagsbouillon
- 1 fed hvidløg
Tilberedning
- Start med at sætte risene over og koge
- Skør bacon i mindre stykker og svits i en gryde, tag det op
- Skær skinkekødet i strimler og svits med i karryen
- Skær gulerødder i skiver, løg i kvarte og bladselleri i mindre stykker
- Hæld herefter lidt olie i gryden, og brænd karryen af heri
- Svits skinkestrimlerne med i karryen
- Tilsæt herefter gulerødder, bladselleri og løg og svits med
- Tilsæt bouillon sammen med et fed presset hvidløg
- Retten skal nu simre i 5 minutter
- Du kan vælge at jævne den lidt, men det er ikke nødvendigt