Gadekøkkenplatte fra Bombay

Fra Opskrifter
Version fra 7. sep. 2008, 18:59 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Gadekøkkenplatte fra Bombay Den her vender vi tilbage til med jævne mellemrum. Den er rimelig nem at lave, og smager nat...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Gadekøkkenplatte fra Bombay

Den her vender vi tilbage til med jævne mellemrum. Den er rimelig nem at lave, og smager naturligvis godt.

Ingredienser

  • Ris som tilbehør
  • 100 gr. bacon i skiver
  • Karry
  • Skinkekød (f.eks. schnitzler)
  • 2 stængler bladselleri
  • 2 løg
  • 2 gulerødder
  • Grøntsagsbouillon
  • 1 fed hvidløg

Tilberedning

  1. Start med at sætte risene over og koge
  2. Skør bacon i mindre stykker og svits i en gryde, tag det op
  3. Skær skinkekødet i strimler og svits med i karryen
  4. Skær gulerødder i skiver, løg i kvarte og bladselleri i mindre stykker
  5. Hæld herefter lidt olie i gryden, og brænd karryen af heri
  6. Svits skinkestrimlerne med i karryen
  7. Tilsæt herefter gulerødder, bladselleri og løg og svits med
  8. Tilsæt bouillon sammen med et fed presset hvidløg
  9. Retten skal nu simre i 5 minutter
  10. Du kan vælge at jævne den lidt, men det er ikke nødvendigt