Græsk pasta

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Den printbare version understøttes ikke længere, og har muligvis nogle renderingsfejl. Opdater venligst din browsers bogmærker og brug i stedet din browsers standard printfunktion.
Græsk pasta

Ingredienser

  • 400-500 gr. hakket oksekød
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. oregano
  • 1 lille ds. koncentreret tomatpuré
  • 1 dl. vand
  • 1 ds. cherrytomater
  • 50-100 gr. feta (til at drysse over)
  • Tilbehør: Spaghetti

Tilberedning

  1. Sæt vand over til at koge spaghettien
  2. Løg og hvidløg hakkes
  3. Brun kødet og tilsæt løg og hvidløg
  4. Krydr med oregano og tomatpuré
  5. Tilsæt vand og tomater
  6. Lad det simre 10 min.
  7. Riv fetaen groft

Server med den kogte pasta og reven feta til at drysse over.