Grøntsagssuppe med kylling

Fra Opskrifter
Version fra 21. sep. 2008, 08:30 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Grøntsagssuppe med kylling

En god, nem og ikke mindst sund, suppe.

Ingredienser

  • 2 kyllingefileter
  • 1 spsk. karry
  • 1 tsk. olie
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 liter kogevand fra kyllingen eller grøntsagsbouillon
  • 2 ds. flåede, hakkede tomater
  • 1 dl. cremefine
  • Salt og peber
  • Evt. lidt chili, hvis den ønskes stærk
  • Persille
  • Brød som tilbehør

Tilberedning

  1. Kog kyllingefileterne i letsaltet vand
  2. Skær kyllingen i mindre stykker
  3. Skær løg, hvidløg og peberfrugter i tern
  4. Brænd karryen af i olien
  5. Tilsæt løg, hvidløg og rødløg, og spæd med kogevand løbende
  6. Tilsæt tomaterne og lad det koge 10 min.
  7. Tilsæt cremefine
  8. Smag til med salt og peber (og evt. chili)
  9. Tilsæt kyllingen
  10. Pynt med hakket persille
  11. Server med brød.