Hakket kød ala kebab: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) No edit summary |
Polesen (diskussion | bidrag) |
||
Linje 43: | Linje 43: | ||
# Smag til med citron og salt | # Smag til med citron og salt | ||
[[Category: | [[Category:Hakket Oksekød]] | ||
[[Category:Hovedret]] | [[Category:Hovedret]] | ||
[[Category:Pasta]] | [[Category:Pasta]] | ||
[[Category:Ris]] | [[Category:Ris]] |
Versionen fra 3. mar. 2008, 20:32
Ingredienser
Kebab
- 500 gr. hakket oksekød
- 1 dl. brødkrummer
- 1 dl. vand
- 3 fed hvidløg
- 2 spsk. mynte (kan udelades)
- 3 spsk. persille
- Salt og peber
Dressing
- 1,5 spsk. tahin
- 2 dl. sødmælksyoghurt
- Citronsaft
- Salt
Tilbehør
- Godt brød (evt. godt pitabrød)
- Iceberg med tomat og rå løg
Tilberedning
Kebab
NB: Man kan også stege på grill, hvis farsen sættes på spyd.
- Bland brødkrummer og vand i en skål (stå i 2 minutter)
- Hak hvidløg, persille og mynte hakkes
- Bland de andre ingredienser i og rør farsen godt
- Form farsen til aflange kødboller
- Steg på en pande
Dressing
- Kom tahin i en skål
- Rør yoghurt i
- Smag til med citron og salt