Hasselback kartofler: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
m (Hasselbagte kartofler flyttet til Hasselback kartofler)
No edit summary
 
(2 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_1967_finished_web.jpg|right|thumb|Hasselbagte kartofler]]
[[Image:IMG_1967_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Hasselback kartofler]]


== Ingredienser ==
== Ingredienser ==
Linje 18: Linje 18:


[[Category:Tilbehør]]
[[Category:Tilbehør]]
[[Category:Kartofler]]

Nuværende version fra 21. sep. 2008, 08:45

Hasselback kartofler

Ingredienser

  • Kartofler
  • Smør eller olie
  • Groft salt
  • Evt. paprika

Tilberedning

  1. Skræl kartoflerne
  2. Skær næsten (men ikke helt) gennem kartoflen, med små mellemrum (jo tættere, jo bedre)
  3. Påfør smeltet smør eller olie på kartoflerne
  4. Drys rigeligt groft salt over
  5. Drys evt. paprika over
  6. Bag i ovnen ved 200 grader, indtil kartofler er møre samt dejligt gyldne og sprøde