Hjemmelavet burger: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Hjemmelavet burger Farsen til burgerbøfferne blandes med æg og sennep. Det giver en lidt anden konsistens, og det stærk...)
 
No edit summary
 
(2 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_4975_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Hjemmelavet burger]]
[[Image:IMG_4975_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Hjemmelavet burger]]
{{AdSenseInsidePostRight}}


Farsen til burgerbøfferne blandes med æg og sennep. Det giver en lidt anden konsistens, og det stærke i sennep forsvinder under stegning.
Farsen til burgerbøfferne blandes med æg og sennep. Det giver en lidt anden konsistens, og det stærke i sennep forsvinder under stegning.
Har man tid og lyst, så kan man eventuelt selv bage burgerbollerne. Prøv at lave store udgaver af [[Havregrynsboller|bollerne med havregryn]].


== Ingredienser ==
== Ingredienser ==
Linje 31: Linje 34:
# Del farsen i 6 lige store dele
# Del farsen i 6 lige store dele
# Varm en stor pande op
# Varm en stor pande op
# Læg en del fars på panden, og pres den flad til en burgerbolle på selve panden (gentag indtil der ikke er plads til flere på panden)
# Læg én del fars på panden, og pres den flad på selve panden til størrelsen af en burgerbolle (gentag indtil der ikke er plads til flere på panden)
# Når bøfferne er færdigstegt på den ene side vendes de, og en skive ost lægges over, medens de steger færdig på den anden side
# Når bøfferne er færdigstegt på den ene side vendes de, og en skive ost lægges over, medens de steger færdig på den anden side
# Flæk burgerbollerne og varm på en rist i ovnen, de sidste minutter sammen med ovnkartoflerne
# Flæk burgerbollerne og varm på en rist i ovnen, de sidste minutter sammen med ovnkartoflerne

Nuværende version fra 29. okt. 2008, 20:23

Hjemmelavet burger

Farsen til burgerbøfferne blandes med æg og sennep. Det giver en lidt anden konsistens, og det stærke i sennep forsvinder under stegning.

Har man tid og lyst, så kan man eventuelt selv bage burgerbollerne. Prøv at lave store udgaver af bollerne med havregryn.

Ingredienser

(6 stk.)

  • Ovnkartofler
  • 400-500 gr. hakket oksekød
  • 1 spsk. dijon sennep
  • 1 æg
  • Ost i skiver
  • Bacon i skiver
  • Salat
  • Tomat
  • Agurk
  • Løg
  • Ketchup
  • Burgerboller
  • Sandwichdressing / mayonaise

Tilberedning

  1. Tænd for ovnen og sæt ovnkartoflerne ind når den er varmet op
  2. Bland hakket oksekød med æg og sennep
  3. Steg bacon sprødt på en pande
  4. Skær salat ud
  5. Skær tomater og agurk i skiver
  6. Skær løg i ringe
  7. Del farsen i 6 lige store dele
  8. Varm en stor pande op
  9. Læg én del fars på panden, og pres den flad på selve panden til størrelsen af en burgerbolle (gentag indtil der ikke er plads til flere på panden)
  10. Når bøfferne er færdigstegt på den ene side vendes de, og en skive ost lægges over, medens de steger færdig på den anden side
  11. Flæk burgerbollerne og varm på en rist i ovnen, de sidste minutter sammen med ovnkartoflerne

Server burgerboller og bøffer med bacon, grøntsagerne, dressing og ketchup.