Hvidløgsbøffer med bacon

Fra Opskrifter
Version fra 22. dec. 2008, 20:36 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Hvidløgsbøffer med bacon {{AdSenseInsidePostRight}} Bøfferne her bliver gode saftige, fordi der blandes fromaiche frais...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Hvidløgsbøffer med bacon

Bøfferne her bliver gode saftige, fordi der blandes fromaiche frais ved.

Server eksempelvis bøfferne med Hasselback kartofler og Broccolisalat med bacon.

Ingredienser

  • 400-500 gr. hakket oksekød
  • 1 dl. fromaiche frais
  • 2 fed presset hvidløg
  • Salt og peber
  • 1 pk. bacon i skiver

Tilberedning

  1. Bland farsen af hakket kød, fromaiche frais, hvidløg og salt og peber
  2. Form bøfferne med lidt højde
  3. Vikl baconskiver omkring, ca. 2 skiver til hver bøf (sæt evt. fast med tandstikker)
  4. "Tril" bøfferne brune på en pande
  5. Steg der herfter færdige på almindelig vis