http://www.heidiogper.dk/opskrifter/index.php?title=Kagemand_af_vandbakkelsesdej&feed=atom&action=historyKagemand af vandbakkelsesdej - Versionshistorie2024-03-28T12:42:55ZVersionshistorie for denne side i OpskrifterMediaWiki 1.38.4http://www.heidiogper.dk/opskrifter/index.php?title=Kagemand_af_vandbakkelsesdej&diff=1093&oldid=prevPolesen: Oprettede siden med 'Kagemand {{AdSenseInsidePostRight}} Da dejen er vandbakkelsesdej kan den også bruges til små vandbakkelser med creme eller flødesku…'2014-07-20T15:07:01Z<p>Oprettede siden med '<a href="/opskrifter/Fil:IMG_0241.jpg" title="Fil:IMG 0241.jpg">right|thumb|400px|Kagemand</a> {{AdSenseInsidePostRight}} Da dejen er vandbakkelsesdej kan den også bruges til små vandbakkelser med creme eller flødesku…'</p>
<p><b>Ny side</b></p><div>[[Image:IMG_0241.jpg|right|thumb|400px|Kagemand]]<br />
{{AdSenseInsidePostRight}}<br />
<br />
Da dejen er vandbakkelsesdej kan den også bruges til små vandbakkelser med creme eller flødeskum.<br />
<br />
== Ingredienser ==<br />
<br />
(lille)<br />
<br />
* 2 dl. vand<br />
* 80 gr. smør eller margarine<br />
* 100 gr. mel<br />
* 3 æg<br />
* glasur: flormelis, evt. kakao<br />
* slik og marcipan til pynt<br />
<br />
== Tilberedning ==<br />
<br />
# varm vandet i en gryde sammen med smør<br />
# kom mel i lidt ad gangen, rør til jævn masse<br />
# fjern gryden fra varmen og lad køle af<br />
# kom æggene i 1 ad gangen, kraftig piskning for hvert æg<br />
# tænd ovnen på 200 grader<br />
# form kagemanden på bageplade med bagepapir<br />
# bag ca. 1/2 time til den er lysebrun<br />
# pynt med glasur, marcipan og slik<br />
<br />
[[Category:Bagværk]]</div>Polesen