Kartoffel-Porre Suppe: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
No edit summary
 
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_2035_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Kartoffel-Porre suppe]]
[[Image:IMG_2035_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Kartoffel-Porre suppe]]
{{AdSenseInsidePostRight}}
{{AdSenseInsidePostRight}}
[[Image:IMG_5325_finished_web.jpg|right|thumb|150px|Svitsning af de dejlige grøntsager til suppen]]
[[Image:IMG_5326_finished_web.jpg|right|thumb|150px|Toppings til kartoffel porre suppe]]


== Ingredienser ==
== Ingredienser ==

Nuværende version fra 24. okt. 2008, 18:46

Kartoffel-Porre suppe

Svitsning af de dejlige grøntsager til suppen
Toppings til kartoffel porre suppe

Ingredienser

(4 personer)

  • 3-4 porrer
  • 2 løg
  • 750 gr. kartofler
  • Margarine eller olie til stegning
  • 1,5 liter grøntsagsbouillon
  • Salt og peber
  • 100-150 gr. bacon
  • Friskhakket persille
  • Tilbehør: Godt brød

Tilberedning

  1. Skær bacon fint og steg bacon sprødt (toppings)
  2. Skræl løgene og skær dem groft ud
  3. Rens porrer og skær dem i ringe
  4. Skræl kartoflerne og skær dem i tern
  5. Svits løg, porrer og kartofler i fedtstof
  6. Tilsæt bouillon og krydderier
  7. Kog mørt, ca. 25-30 minutter
  8. Tag det af varmen, og blend med en stavblender

Server med groft brød samt bacontern og persille til at drysse over.