Kartoffelsalat

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Den printbare version understøttes ikke længere, og har muligvis nogle renderingsfejl. Opdater venligst din browsers bogmærker og brug i stedet din browsers standard printfunktion.
Kartoffelsalat

Ingredienser

  • Kartofler
  • A38 (så meget som passer til mængden af kartofler)
  • Forårsløg
  • Mayonaise
  • Dijonsennep (pas på, nok kun 1/2-1 tsk., da det smager ret meget igennem)
  • Ketchup
  • Salt og peber

Tilberedning

  1. Skræl og kog kartofler, og lad dem køle helt af
  2. Bland A38, mayonaise, sennep og ketchup samt salt og peber, så det passer dine smagsløg
  3. Rens og snit forårsløg, og bland dem i
  4. Del kartoflerne i tern i passende mundrette størrelser
  5. Vend forsigtigt kartoffeltern med dressingen