Krydret kartoffelsalat med spinat og soltørrede tomater

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Den printbare version understøttes ikke længere, og har muligvis nogle renderingsfejl. Opdater venligst din browsers bogmærker og brug i stedet din browsers standard printfunktion.
Krydret kartoffelsalat med spinat og soltørrede tomater

Ingredienser

  • 500 gr. små kartofler
  • 70 gr. soltørrede tomater
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. citronsaft
  • Salt
  • 100 gr. frisk babyspinat
  • 1/2 rødløg

Tilberedning

Kartoflerne

  1. Kog kartoflerne, pil dem og lad dem køle af
  2. Skær kartoflerne i halve eller kvarte efter ønske

Marinade

  1. Skær soltørrede tomater i strimler
  2. Bland tomater med presset hvidløg, olivenolie, citronsaft og salt

Resten

  1. Vask spinaten og gør den rimeligt fri for vand
  2. Snit rødløg fint
  3. Bland kartofler med marinaden
  4. Vend spinat og rødløg i kartoflerne