Kylling i kokosmælk og karry

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Den printbare version understøttes ikke længere, og har muligvis nogle renderingsfejl. Opdater venligst din browsers bogmærker og brug i stedet din browsers standard printfunktion.
Kylling i kokosmælk og karry

Kylling i kokosmælk og karry

Ingredienser

  • Ris
  • 2 spsk. olie
  • 1 spsk. ingefær
  • 1 hvidløg
  • 2 tsk. karry
  • 250-300 gr. kyllingefilet
  • 150 gr. gulerødder
  • 100 gr. squash
  • 200 gr. broccoli
  • 3/4 ds. kokosmælk
  • 2 dl. grøntsagsbouillon
  • Salt og peber
  • Maizena til jævning

Tilberedning

  1. Sæt risen over og koge
  2. Skær kyllingen i smalle strimler
  3. Skær gulerødder i smalle, korte stave
  4. Skær squash i mindre stykker
  5. Vask og del broccoli i små buketter
  6. Hak ingefær og hvidløg fint og svits i olie i en wok
  7. Brænd nu karryen af sammen med hvidløg og ingefær
  8. Svits kyllingestrimler med
  9. Tilsæt gulerødder og broccoli og steg med et par minutter
  10. Hæld kokosmælk og bouillon ved og kog i 8-10 minutter
  11. Tilsæt squashstykkerne de sidste 2 minutter
  12. Smag til med salt og peber og jævn retten