Kylling tandoori

Fra Opskrifter
Version fra 14. okt. 2008, 18:19 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: (billede er på vej) == Ingredienser == * 2 store kyllingefileter (ca 500 g) * 2 1/2 dl yoghurt naturel * 1/2 dl tandoori pasta (krydderiblanding til marinering) * Tilbehør:...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning

(billede er på vej)


Ingredienser

  • 2 store kyllingefileter (ca 500 g)
  • 2 1/2 dl yoghurt naturel
  • 1/2 dl tandoori pasta (krydderiblanding til marinering)
  • Tilbehør: Ris, mango chutney, papadums eller nan-brød

Dressing

  • Yoghurt
  • Spidskommen
  • Hvidløg
  • Salt

Tilberedning

  1. Bland yoghurt med tandoori-pasta, og læg kyllingefileterne i blandingen, gerne et par timer
  2. Sæt fadet med kyllingefileterne i ovnen ved 200 grader, ca 45 min
  3. Rør dressingen sammen
  4. Server med salat, ris, mango chutney, papadums eller nan-brød