Kyllingefad: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: right|thumb|Kyllingefad Nemt at lave, sundt at spise, smager godt. == Ingredienser == * 3 kyllingefileter * 1 kg kartofler * 2-3 gulerødd...)
 
No edit summary
 
(3 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_1675_finished_web.jpg|right|thumb|Kyllingefad]]
[[Image:IMG_1675_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Kyllingefad]]
{{AdSenseInsidePostRight}}


Nemt at lave, sundt at spise, smager godt.
Nemt at lave, sundt at spise, smager godt.
Linje 29: Linje 30:
# Læg kyllingefilterne over grøntsagerne
# Læg kyllingefilterne over grøntsagerne
# Krydr fileterne med barbecue
# Krydr fileterne med barbecue
# Steg midt i ovnen ved 175 grader varmluft i 30-35 minutter


(hvis du bruger bacontern, så forsteg dem lidt på pande, dryp fedt af, og bland med grøntsagerne)
(hvis du bruger bacontern, så forsteg dem lidt på pande, dryp fedt af, og bland med grøntsagerne)


[[Category:Hovedret]]
[[Category:Hovedret]]
[[Category:Nemt og Hurtigt]]
[[Category:Nemt]]
[[Category:Kartofler]]
[[Category:Sundt]]
[[Category:Sundt]]

Nuværende version fra 7. feb. 2010, 19:30

Kyllingefad

Nemt at lave, sundt at spise, smager godt.

Ingredienser

  • 3 kyllingefileter
  • 1 kg kartofler
  • 2-3 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • 250 gr. champignon
  • 3-4 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • Paprika
  • Barbecue

(man kan også bruge bacon i tern, hvis man ønsker lidt ekstra)

Tilberedning

  1. Skræl kartoflerne og skær i grove skiver
  2. Skræl gulerødderne og skær i tern eller skiver
  3. Rens peberfrugt og skær i tern
  4. Rens champignon og del dem i halve
  5. Pil hvidløgsfed og del dem i halve
  6. Læg et stykke bagepapir i bunden af en bradepande
  7. Fordel grøntsagerne og hvidløget i bradepanden
  8. Krydr med salt og peber samt paprika
  9. Læg kyllingefilterne over grøntsagerne
  10. Krydr fileterne med barbecue
  11. Steg midt i ovnen ved 175 grader varmluft i 30-35 minutter

(hvis du bruger bacontern, så forsteg dem lidt på pande, dryp fedt af, og bland med grøntsagerne)