Minestronesuppe

Fra Opskrifter
Version fra 16. nov. 2009, 20:53 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Minestronesuppe

Grøntsager

Aaah, det varmer godt i den kolde tid.

Vi har også en anden opskrift Minestronesuppe II, som er god.

Ingredienser

  • 1 porre
  • 1 stang bladselleri
  • 1 løg
  • 1 gulerod
  • 1 rød peberfrugt
  • 4 fed hvidløg
  • 150 gr. bacon i tern
  • 1 liter grøntsagsjuice
  • 3 dl. grøntsagsbouillon
  • 2 laurbærblade
  • 1 1/2 dl. suppenudler
  • Salt og peber
  • Persille

Tilberedning

  1. Skær alle grøntsager ud i små tern
  2. Steg i bacon
  3. Steg grøntsagerne med et stykke tid
  4. Tilsæt bouillon og juice
  5. Bring det i kog og tilsæt laurbærblade
  6. Lad det nu koge lidt
  7. Tilsæt nudler, og kog dem "al dente"
  8. Smag til med salt og peber

Server med hakket persille som pynt på toppen.