Mozarellapasta: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
No edit summary
 
Linje 31: Linje 31:
[[Category:3 Stjerner]]
[[Category:3 Stjerner]]
[[Category:Hovedret]]
[[Category:Hovedret]]
[[Category:Pasta]]

Nuværende version fra 21. sep. 2008, 08:41

Mozarellapasta

Superskøn sommerret. Spises med det samme den blandes.

Ingredienser

  • 400-500 gr. frisk båndpasta
  • 250-300 gr. bacon i skiver
  • 2,5 dl. bouillon
  • 2 løg
  • 2 pk. eller 250 gr. frisk mozarella
  • 250 gr. cherrytomater
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 dl. frisk basilikum
  • Salt og peber
  • Evt. brød til

Tilberedning

  1. Sæt vand over til pastaen (skal først koges kort før blanding)
  2. Steg bacon sprødt og bræk i mindre stykker
  3. Skræl løg og skær i tern
  4. Kog løgtern i bouillon i ca. 5 minutter
  5. Skær den friske mozarella i små tern
  6. Vask og halvér cherrytomaterne
  7. Pil hvidløg
  8. Når det hele er klart, koges den friske pasta
  9. Bland det hele sammen med den friske, varme pasta (hvidløg presses udover)