Oksegryde med pølser og pasta: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Oksegryde med pølser og pasta {{AdSenseInsidePostRight}} En nem gryderet, du kan servere med enten pasta eller ris. Den e...) |
(Ingen forskel)
|
Nuværende version fra 1. jan. 2009, 19:27
En nem gryderet, du kan servere med enten pasta eller ris. Den er også nem at ændre til andre ingredienser, efter hvad årstiden byder dig.
Ingredienser
- Pasta (eller ris)
- 300-400 gr. hakket oksekød
- 1/2 løg
- 2 fed hvidløg
- Basilikum
- Salt & peber
- 1 peberfrugt
- 250 gr. champignon (eller mindre)
- 2 ds. flåede, hakkede tomater
- 2 dl vand
- 1/2 ds. majs
- 200 gr. coctailpølser
- Maizena og kulør
Tilberedning
- Sæt vand over til pasta
- Svits oksekød med løg, hvidløg, basilikum, salt og peber
- Skær peber og champignon ud og svits dem med
- Tilsæt herefter flåede tomater og vand
- Få det op og koge, og tilsæt så majs
- Nu skal retten jævnes med lidt maizena og farves med kulør
- Coctailpølserne tilsættes et par minutter før servering