Oksegryde med pølser og pasta

Fra Opskrifter
Version fra 1. jan. 2009, 19:27 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Oksegryde med pølser og pasta {{AdSenseInsidePostRight}} En nem gryderet, du kan servere med enten pasta eller ris. Den e...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Oksegryde med pølser og pasta

En nem gryderet, du kan servere med enten pasta eller ris. Den er også nem at ændre til andre ingredienser, efter hvad årstiden byder dig.

Ingredienser

  • Pasta (eller ris)
  • 300-400 gr. hakket oksekød
  • 1/2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Basilikum
  • Salt & peber
  • 1 peberfrugt
  • 250 gr. champignon (eller mindre)
  • 2 ds. flåede, hakkede tomater
  • 2 dl vand
  • 1/2 ds. majs
  • 200 gr. coctailpølser
  • Maizena og kulør

Tilberedning

  1. Sæt vand over til pasta
  2. Svits oksekød med løg, hvidløg, basilikum, salt og peber
  3. Skær peber og champignon ud og svits dem med
  4. Tilsæt herefter flåede tomater og vand
  5. Få det op og koge, og tilsæt så majs
  6. Nu skal retten jævnes med lidt maizena og farves med kulør
  7. Coctailpølserne tilsættes et par minutter før servering