Pizza med kartofler og bacon: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Pizza med kartofler og bacon {{AdSenseInsidePostRight}} == Ingredienser == === Dej === (til 2 runde pizzaer rull…')
 
(Ingen forskel)

Nuværende version fra 18. maj 2014, 14:19

Pizza med kartofler og bacon

Ingredienser

Dej

(til 2 runde pizzaer rullet tyndt ud)

  • 25 gr. gær
  • 2 1/2 dl. vand
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 400 gr. hvedemel

Fyld

  • tomatsovs
  • skrællede, rå kartofler
  • 2 pk. bacon i skiver
  • hvidløg + olie
  • frisk mozarellaost
  • reven mozzarellaost
  • rosmarin, lidt oregano
  • ruccola

Tilberedning

Dej

  1. Opløs gøren i lunkent vand
  2. Tilsæt salt, olie og mel
  3. Dejen æltes godt, og sættes til hævning ca. 1/2 time
  4. Rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir

Fyld

  1. Steg først bacon lidt (ikke helt), så pizzaen ikke svømmer i fedt
  2. Bland olie med presset hvidløg
  3. Skær kartofler i tynde skiver

Samle og bage

  1. Fordel tomatsovs over hele bunden
  2. Drys revet mozalla over
  3. Læg kartofler ovenpå
  4. Dernæst den forstegte bacon
  5. Dryp hvidløgsolie på
  6. Top med den friske mozarella
  7. Drys krydderier på
  8. Bages ved 225 grader varmluft, nederst i ovn til den er gylden
  9. Server med frisk ruccola