Pommes frites: Forskelle mellem versioner
Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
Polesen (diskussion | bidrag) (Oprettede siden med 'right|thumb|400px|Pommes frites {{AdSenseInsidePostRight}} right|thumb|300px|Pommes frites steger i olien == Ingredienser == * 8…') |
(Ingen forskel)
|
Nuværende version fra 5. jun. 2014, 13:49
Ingredienser
- 8-10 bagekartofler
- 1 L jordnøddeolie (eller anden smagsneutral olie)
Tilberedning
- Skræl kartoflerne og skær i tynde stave
- Skyl stavene under vand i et par minutter, og tør dem godt
- Varm olien op til 130 grader
- Steg pomfritterne 3-5 minutter
- Tag dem op med hulske og læg på fedtsugende papir
- Køl dem af i køleskab eller fryser i 30 minutter
- Varm olien op til 180 grader
- Steg pomfritterne gyldne i olien
- Dryp af, krydr med salt
- Server straks!