Semi-Dried tomater: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Semi-Dried tomater Et drys semi-tørrede tomater som disse kan være rigtig godt i en salat. Udover at de smager godt, så br...)
 
No edit summary
 
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_4590_finished.jpg|right|thumb|400px|Semi-Dried tomater]]
[[Image:IMG_4590_finished.jpg|right|thumb|400px|Semi-Dried tomater]]


Et drys semi-tørrede tomater som disse kan være rigtig godt i en salat.
Et drys semi-tørrede tomater som disse kan være rigtig godt, både i en rigtig salat, men også i en pastasalat.


Udover at de smager godt, så breder der sig en fantastisk krydret tomatduft i huset, når man tørrer dem i ovnen. Jeg er ikke helt sikker på, at det kan betale sig at tørre dem selv, men de bliver gode. Måske man skal sørge for at tørre flere plader af gangen.
Udover at de smager godt, så breder der sig en fantastisk krydret tomatduft i huset, når man tørrer dem i ovnen. Jeg er ikke helt sikker på, at det kan betale sig at tørre dem selv, men de bliver gode. Måske man skal sørge for at tørre flere plader af gangen.
Linje 9: Linje 9:
* Cherry tomater
* Cherry tomater
* Olie
* Olie
* Krydderier (eksempelvis basilikum eller oregano)
* Salt
* Urtekrydderier (eksempelvis basilikum, oregano, timian eller merian)


== Tilberedning ==
== Tilberedning ==
Linje 15: Linje 16:
# Vask og halvér alle tomaterne
# Vask og halvér alle tomaterne
# Tag indmaden ud af de halve tomater
# Tag indmaden ud af de halve tomater
# Pensl tomaterne med olie og drys krydderier over
# Pensl tomaterne med olie og drys lidt salt og krydderier over
# Læg de halve tomater på bageplade med bagepapir med den åbne side opad
# Læg de halve tomater på bageplade med bagepapir med den åbne side opad
# Tør dem i ovn ved 100 grader i 2-3 timer
# Tør dem i ovn ved 100 grader i 2-3 timer

Nuværende version fra 23. aug. 2008, 09:40

Semi-Dried tomater

Et drys semi-tørrede tomater som disse kan være rigtig godt, både i en rigtig salat, men også i en pastasalat.

Udover at de smager godt, så breder der sig en fantastisk krydret tomatduft i huset, når man tørrer dem i ovnen. Jeg er ikke helt sikker på, at det kan betale sig at tørre dem selv, men de bliver gode. Måske man skal sørge for at tørre flere plader af gangen.

Ingredienser

  • Cherry tomater
  • Olie
  • Salt
  • Urtekrydderier (eksempelvis basilikum, oregano, timian eller merian)

Tilberedning

  1. Vask og halvér alle tomaterne
  2. Tag indmaden ud af de halve tomater
  3. Pensl tomaterne med olie og drys lidt salt og krydderier over
  4. Læg de halve tomater på bageplade med bagepapir med den åbne side opad
  5. Tør dem i ovn ved 100 grader i 2-3 timer