Semi-Dried tomater

Fra Opskrifter
Version fra 23. aug. 2008, 09:20 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag) (Siden blev oprettet: right|thumb|400px|Semi-Dried tomater Et drys semi-tørrede tomater som disse kan være rigtig godt i en salat. Udover at de smager godt, så br...)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Semi-Dried tomater

Et drys semi-tørrede tomater som disse kan være rigtig godt i en salat.

Udover at de smager godt, så breder der sig en fantastisk krydret tomatduft i huset, når man tørrer dem i ovnen. Jeg er ikke helt sikker på, at det kan betale sig at tørre dem selv, men de bliver gode. Måske man skal sørge for at tørre flere plader af gangen.

Ingredienser

  • Cherry tomater
  • Olie
  • Krydderier (eksempelvis basilikum eller oregano)

Tilberedning

  1. Vask og halvér alle tomaterne
  2. Tag indmaden ud af de halve tomater
  3. Pensl tomaterne med olie og drys krydderier over
  4. Læg de halve tomater på bageplade med bagepapir med den åbne side opad
  5. Tør dem i ovn ved 100 grader i 2-3 timer