Semi-Dried tomater

Fra Opskrifter
Version fra 23. aug. 2008, 09:40 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Semi-Dried tomater

Et drys semi-tørrede tomater som disse kan være rigtig godt, både i en rigtig salat, men også i en pastasalat.

Udover at de smager godt, så breder der sig en fantastisk krydret tomatduft i huset, når man tørrer dem i ovnen. Jeg er ikke helt sikker på, at det kan betale sig at tørre dem selv, men de bliver gode. Måske man skal sørge for at tørre flere plader af gangen.

Ingredienser

  • Cherry tomater
  • Olie
  • Salt
  • Urtekrydderier (eksempelvis basilikum, oregano, timian eller merian)

Tilberedning

  1. Vask og halvér alle tomaterne
  2. Tag indmaden ud af de halve tomater
  3. Pensl tomaterne med olie og drys lidt salt og krydderier over
  4. Læg de halve tomater på bageplade med bagepapir med den åbne side opad
  5. Tør dem i ovn ved 100 grader i 2-3 timer