Skinke i paprikasovs

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning

Ingredienser

  • Ris
  • 100 gr. bacon i tern
  • 1/2 kg skinkekød
  • 1 spsk. paprika
  • 250 gr. champignon
  • 1/2 broccolihoved
  • 3 gulerødder
  • 1 spsk. koncentreret tomatpuré
  • 3 dl. grøntsagsbouillon
  • 1/4 liter creme fine
  • Hakket persille (pynt)
  • Salt & peber
  • Olie

Tilberedning

  1. Kog risene.
  1. Steg bacon sprødt på pande og læg dem på køkkenrulle på en tallerken
  2. Skær skinkekødet i tynde strimlet og svits det i olien sammen med paprika
  3. Rens grøntsagerne og skær champignon i skiver, bræk broccoli ud i små buketter og skær gulerødder ud i små stykker
  4. Tilsæt champignon, broccoli og gulerødder og svits det hele sammen med kødet
  5. Bland herefter bacon, tomatpuré, bouillon og creme fine ved
  6. Lad koge i 5 minutter og smag til med salt og peber

Server med de kogte ris. Pynt med hakket persille.