Små pølsebrød

Fra Opskrifter
Version fra 25. sep. 2010, 12:12 af Polesen (diskussion | bidrag) Polesen (diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version → (forskel)
Spring til navigationSpring til søgning
Fil:Mangler.jpg
Små pølsebrød

Ingredienser

(24 stk.)

  • 24 coctailpølser
  • 5 dl. hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 75 gr. smør
  • 1 dl. mælk
  • 1 æg til pensling
  • Groft salt

Tilberedning

  1. Smelt smør i en gryde
  2. Bland mel, bagepulver og salt sammen
  3. Tilsæt smør og mælk i melblandingen og ælt dejen sammen
  4. Del dejen i 2 lige store stykker, og rul begge klumper flad ud i en cirkel (ca 30 cm. diameter)
  5. Skær hver cirkel ud i 12 lagkagestykker
  6. Rul en coctailpølse ind i hver trekant
  7. Stilles på bageplade og pensles
  8. Bages ca. 15 min ved 180 grader varmluft