Stuvet Spinat: Forskelle mellem versioner

Fra Opskrifter
Spring til navigationSpring til søgning
(Siden blev oprettet: == Ingredienser == * Margarine * 3 spsk. mel * 7 dl. mælk * Salt og peber * Revet muskatnød * 600-700 gr. frosset, hakket spinat == Tilberedning == Category:Tilbehør)
 
No edit summary
 
(3 mellemliggende versioner af den samme bruger vises ikke)
Linje 1: Linje 1:
[[Image:IMG_1666_finished_web.jpg|right|thumb|400px|Stuvet spinat]]
{{AdSenseInsidePostRight}}
Smager godt ovenpå kartofler :-)
Alternativt er [[Stuvet hvidkål]] også godt :-)
== Ingredienser ==
== Ingredienser ==


* 600-700 gr. frosset, hakket spinat
* Margarine
* Margarine
* 3 spsk. mel
* 2 spsk. mel
* 7 dl. mælk
* 5 dl. mælk
* Salt og peber
* Salt og peber
* Revet muskatnød
* Revet muskatnød
* 600-700 gr. frosset, hakket spinat


== Tilberedning ==
== Tilberedning ==


* Smelt margarine
* Tilsæt mel og pisk godt sammen
* Tilsæt mælk lidt efter lidt, under konstant omrøring
* Bland den frosne, hakkede spinat i
* Krydr godt med salt & peber samt revet muskatnød


[[Category:Tilbehør]]
[[Category:Tilbehør]]

Nuværende version fra 19. dec. 2009, 21:06

Stuvet spinat

Smager godt ovenpå kartofler :-)

Alternativt er Stuvet hvidkål også godt :-)

Ingredienser

  • 600-700 gr. frosset, hakket spinat
  • Margarine
  • 2 spsk. mel
  • 5 dl. mælk
  • Salt og peber
  • Revet muskatnød

Tilberedning

  • Smelt margarine
  • Tilsæt mel og pisk godt sammen
  • Tilsæt mælk lidt efter lidt, under konstant omrøring
  • Bland den frosne, hakkede spinat i
  • Krydr godt med salt & peber samt revet muskatnød